Всичко за Манифестора

НЕДЕЛЕН МАРАТОН
12.12.2021

Знаем, че всеки тип в Хюман дизайн е уникален и има своите силни страни. Неминуемо обаче, щом заговорим за Типовете, винаги започваме с Манифестора.

А защо?

Защото това е началото на началата. Стартера на всеки процес. Човекът, който има вродено право и сила да прави първата крачка към всеки един друг тип.

Знаете ли когато човек за първи път се запознае с Хюман дизайн и разбере малко повече за типовете, каква е реакцията му в 99% от случаите:

“Ех, искам да съм се родил Манифесор! Да правя всичко, което реша, да  мога да случвам нещата с лекота, да имам силата да съм самостоятелен!”

И какво – ще излезе, че Манифесторът е супермен. Да, да, ама не съвсем.

Всеки човек има своите трудности и ограничения, така че и Манифсторът не е изключение. Ето малка част от пречките в неговия живот:

1. Съпротива. Това е пръчката, която почти всеки се опитва да мушне в спицата на действащия Манифестор;

2. Гняв. Това е негативната емоция, която изпитва Манифесторът когато нещата не му се получават, или когато гледа неадекватните действия на околните, или когато някой му каже “НЕ”, или когато някой му казва какво да прави или как да живее;

3. Отблъскваща аура. Термин, който се среща само в Хюман Дизайн именно за тип Манифестор.

Или преведено на български, това значи, че никой няма право да инициира Манифестор и по такъв начин той може да се чувства като самотен остров;

– Рутина. Когато Манифесторът е погълнат от рутина, той губи своята сила и влияние. Защото неговата функция е в това да задвижи и стартира процеси, но не и да ги поддържа 24/7;

– Връзка – щом Манифсторът е тук да инициира, то и връзката с друг човек е едностранна. Как тогава да се случи хармонията и любовта?

Това са само малка част от света на всеки, роден със съдбата на Манифестор.

Това събитие зрее от години, но ето че му дойде времето. Да си поговорим за Манифестора. Един ден, посветен изцяло на този тъй огнен тип.

Като 8% от населението, Манифесторът рядко е под светлините на прожектора, а и както споменахме, за повечето хора Манифесторът е роден под щастлива звезда и може да се оправи във всяка ситуация. Но дали е така?

Още малко да надникнем зад завесата на това събитие:

– Професионална реализация – как един Манифестор е коректно да действа в работен план;

– Връзка. Как Манифесторът да поставя своите граници и да комуникира своите нужди;

– Маханика и специфика на Манифестора. Емоционален и неемоционален;

– Как да общуваме правилно с Манифестора;

– Какво да очаква Манифестора от околните.

… и много други…

Понеже именно Манифесторът задава тон, част от събитието ще е изцяло с Въпроси и Отговори, които вие ще зададете и които са ви важни.

Ще даваме примери и с картите на участниците.

Всичко за Манифестора

В класната стая на ЗУУМ. Записът ще важи 12 месеца след това.

12.12.2021 – НЕДЕЛЯ, 16:30-20:30ч

99 лв. до 7 декември

129 лв. след 7 декември

← КУРСОВЕ

Адрес за фактуриране

Допълнителна информация

Вашата поръчка

Продукт Общо
Манифестор  × 1 99,00 лв.
Общо 99,00 лв.
Общо 99,00 лв.
  • Използвайте НОМЕРА на поръчката като основание за плащане. Продуктът няма да бъде достъпен преди получаването на превод по нашата сметка.
    Ако желаете да платите с PayPal пишете в бележката към поръчката.

Вашите лични данни ще бъдат използвани единствено и само за изпълнение на вашата поръчка и няма да бъдат предоставяни на трети страни. Повече за нашите политики за поверителност, може да научите тук политика на поверителност.

humandesign.bg

Най-голямата Българска – Хюман Дизайн общност